Naslovna Događanja


Designed by:
Joomla Templates!

Događanja
Svečanost povodom Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u DV Grlica

U petak, 13. listopada 2017., u DV Grlica upriličena je svečanost kojom smo zaokružili tjedan u kojem smo s djecom proveli mnoštvo zanimljivih aktivnosti povodom Dana kruha.

 

 
U DV Grlica obilježen Dan policije

Zanimanje policajac jedno je od djeci najzanimljivijih zanimanja. Stoga je Dan policije jedan od važnih datuma koje u vrtiću redovito obilježavamo, a tako je bilo i ove godine. U obilježavanju ovogodišnjeg Dana policije sudjelovala su djeca srednje i dviju starijih skupina.

 
Dan Policije

Naša skupina Zvjezdica ove je godine na poseban način obilježila Dan policije: u  goste smo pozvali naše očeve koji rade u policiji. Bili su to gospodin Mišković, gospodin Gomerčić i gospodin Nikolić. Družili smo se s njima tijekom dva dana i veoma mnogo saznali o njihovom poslu:

 
Djeca DV Grlica posjetila Kino Urania u Osijeku

U četvrtak, 28. rujna 2017., djeca starijih skupina DV Grlica posjetili su Kino Urania u Osijeku gdje su gledali animirani film ''Vrapčić Richard''. Već nekoliko godina redovito odlazimo s djecom u kino, što je uz posjete dječjem kazalištu jedno od omiljenih mjesta kamo djeca vole ići.

 
Radionica studentica Dentalne medicine u DV Grlica

U srijedu, 27. rujna 2017. dvjema starijim skupinama DV Grlica u posjet su došli zanimljivi gosti – studentice Dentalne medicine Medicinskog fakulteta u Rijeci.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 19