Naslovna Događanja


Designed by:
Joomla Templates!

Događanja
BIVŠI VRTIĆARCI ČITAJU SADAŠNJIMA

Na naš poziv da dođu u vrtić i djeci čitaju/pričaju priče, osim roditelja, odazvao se i jedan naš bivši vrtićarac. Naime, svojim dolaskom iznenadio nas je brat jedne djevojčice koja trenutno ide u stariju skupinu ''Leptirići'', koji je nekada i sam išao u naš vrtić, a sada je učenik drugog razreda osnovne škole.

 

 
ZVJEZDICE U OČEKIVANJU SVETOG NIKOLE

Ovih se dana u našoj skupini užurbano radilo: trebalo je sve pripremiti za dolazak  svetog Nikole. Najveći posao bio je načiniti i urediti čizme u koje će, nadamo se, sveti Nikola „ubaciti bombon ili dva“ kako to kaže naša pjesmica. A u tom uređivanju djeca su bila izuzetno vrijedna i maštovita te su nastale veoma lijepe kreacije.

 
Posjet caffe baru Savojski

U DV Grlica prošle smo godine provodili projekt u kojem smo upoznavali zanimanja ljudi kroz suradnju s roditeljima koji su nas pozivali u posjete na svoja radna mjesta te nam dolazili u posjet vrtiću. I taj je projekt ostavio pozitivne dojmove i na djecu i na roditelje te roditelji nastavljaju s pozivanjem u različite posjete, a jedan takav bio je u četvrtak, 23.11.2017. kada su nas roditelji Mihaljević pozvali u posjet njihovom caffe baru ''Savojski'' koji se nalazi u centru Bilja.

 
RODITELJI PRIČAJU NAJLJEPŠE PRIČE

U DV Grlica u tijeku je obilježavanje Mjeseca knjige. Uz mnoge djeci zanimljive aktivnosti o tome kako nastaju knjige, čemu služe, što nas uče i kako se pravilno odnositi prema knjizi, danas nas je u starijoj skupini „Leptirići“ posjetila mama, gđa Drenjančević, koja je odvojila svoje vrijeme i provela ga s nama u vrtiću čitajući djeci lijepu poučnu priču.

 
PREZENTACIJA O SIGURNOSTI HRANE

U ponedjeljak, 23. listopada 2017., u DV Grlica održana je zanimljiva prezentacija o sigurnosti hrane u organizaciji Hrvatske agencije za hranu.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 21