Naslovna Događanja


Designed by:
Joomla Templates!

Događanja
RIBICE UČE KAKO PRIHVATITI I VOLJETI RAZLIČITOST

Plesna haljina žutog maslačka lijepa je priča naše poznate spisateljice za djecu, Sunčane Škrinjarić, a ujedno i neizostavni dio naših proljetnih tema. S ciljem da naučimo djecu da različitost može biti lijepa, priču smo obradili kroz nekoliko različitih aktivnosti. Djeca su nam i ovoga puta dokazala da njihovu empatiju nikada, ali bas nikada, ne smijemo podcijeniti, jer u tim malim ljudima nalaze se velika srca.

 
Božićna radionica

Ribice su ove godine organizirale božićnu radionicu za svoje roditelje. Radionicu smo službeno otvorili pjevanjem, sviranjem i recitiranjem, opušteno i bez trunke treme, što je ujedno i znak da smo narasli.

 
JESENKA

JESEN

JESEN JE BOGATA,

JESEN JE ZLATNA,

JESEN JE PREKRASNA,

AL'  NEKAD I BLATNA.

 
Gostovanje putujućeg kazališta u DV Grlica

U četvrtak, 18. listopada 2018., u našem vrtiću gostovalo je putujuće kazalište Studio suncokret sa edukativnim lutkarskim mjuziklom ''Koje je godišnje doba najljepše''.

 

 
Program HELP - ERASMUS+

2015. godine završio je dvogodišnji projekt u kojem su sudjelovale 4 države sa 5 dječjih vrtića, koji se provodio u okviru Comenius Multilateralna školska partnerstva pod nazivom: Kako ustanova može utjecati na svijest djece o zdravom životu. U ovom projektu je sudjelovao i Dječji vrtić Grlica Bilje i njihovi područni vrtići u Kopačevu, Vardarcu i Lugu, a 2016 godine nastavili smo međunarodni projekt pod nazivom: Bezgranične mogućnosti zdravstvenog odgoja Program -HELP! Projekt je u okviru programa ERASMUS+: programa Unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport, a traje od 1.9.2016 do 31.8.2018.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 22